Keresés


 info@rugbyclub.hu 

NTAK adatszolgáltatási azonosító: EDXSL17X 
NTAK regisztrációs szám: KO19020680
VIZA rendszer

 

Magunkról

Rugby Club Hotel - Olcsó szállás Esztergom

alt

Az 1983.-ban alakult Esztergomi Rugby Egyesület napjainkra Esztergom város, sőt mondhatjuk, hogy Magyarország példamutató sportszervezete. A 15-20 lelkes fiatal a 2000-es évekre egy 180 fős aktív létszámú sikereket elérő nagycsaládot nevelt fel, mellyel Esztergomot a rögbi hazai fellegvárává alakította. Az egyesületi tagok, a vezetők és támogatók – köztük Esztergom város képviselő testülete - segítségével olyan otthont teremtettek a sportolók számára mint a Rugby Club Hotel, a hangsúlyos rész a rugby sport erényeire épül, azaz az összetartozás, csapatszellem, küzdeni tudás, és az „egy csapat, egy család” érzése. A rugby mindenkié, kicsik-nagyok, fiúk-lányok, szülők, szurkolók kikapcsolódhatnak, szórakozhatnak a mérkőzések alkalmával, és a kötelező harmadik félidőben az ellenfelek a kellemes pihenést biztosító klubhelységben fogadhatják egymás gratulációit.

A volt esztergomi Úttörőház romos állapotban került a rögbisek használatába, akik egy sportvállalkozás révén nagyszabású felújításba, átalakításba kezdtek, amiből megszületett a Rugby Club Hotel; A családok közösségteremtő szórakozó helye. Harmonikus elrendezésben egymás mellé épült a szálló, a bár, a klubhelyiség, és a sportcentrum, amik a jövőben további fejlesztésnek néznek elébe. 

A közel 100 fő elszállásolására, ellátására alkalmas létesítmény kiválóan alkalmas vendégcsapatok fogadására, edzőtáborok lebonyolítására. A szállóépület mellett füves sportpályák (rögbi és labdarúgó kapukkal, fedett lelátóval), strandröplabdapálya, kézilabda sátor, fitnesz terem, tűzrakóhely, nagy terasz biztosítják az aktív kikapcsolódást.

 

Az Olimpiai Rögbi szakág bázisaként az épület falára felkerül az Olimpiai Öt karika, amely világ első számú márka logója, ami garantálja a minőséget, mind a sportban, mind a körülményekben. A vendégeket jól felkészült személyzet fogadja; a vendéglátásról, a kiszolgálásról, a sporttevékenység vezérléséről szakképzett edzői stáb gondoskodik, akik elhívatottak munkájuk iránt. A rögbi sikerek kovácsolói mi magunk vagyunk, megszámlálhatatlanul sok trófea, oklevél, emlék tanúskodik a múlt eredményeiről, és rengeteg szabad felület vár betöltésre a jövő eredményességeiből. Kapuink nyitva állnak a nagyközönség számára, jöjjenek, nézzenek be hozzánk, próbálják ki alternatív sportkínálatunkat a klubhelységben, mozduljanak velünk együtt a fitnesz teremben, fussunk versenyt a sportpályán, és a végén talán vállvetve küzdünk majd a rögbipályán is! A Duna parti nyugodt, füstmentes környezet teljes körű kikapcsolódást kínál a betérő turista, a fiatal diákcsoport, a sportoló csapat és a kíváncsi néző részére.

Facebook


Kapcsolat


 

Cím: Nagy-Duna sétány 1. Esztergom

Recepció 0-24-ig: 204760454

Értékesítés 8-16-ig: 204760438.

Recepció: info@rugbyclub.hu

Értékesítés: info@rugbyclub.hu

 

Áraink és szállásfoglalási lehetőség IDE kattintva érhető el!

 

Csoportos árakhoz, kérjük e-mailen keresztül érdeklődjenek. 

RCH Esztergom 

Vezetőség